Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek

ITT AZ IDEJE EGY ÚJ SZEXUÁLIS FORRADALOMNAK! 

2017. november 14.

Sokáig gondolkodtam, hogy megszólaljak-e az elmúlt hetek botrányai kapcsán. Nehéz ugyanis ezekben a pillanatokban bölcsen és empátiával fogalmazni, főképp újat mondani, de egy szempont, jobban mondva, egy kérdés feltevése hiányzik számomra az interneten olvasható cikkekből: hogyan jutottunk el idáig, és most mi a teendő? Erre szeretnék adni egy lehetséges választ.

Hodász András atya írása

Az Ifjúsági Missziós Társulat 2017. szeptemberi találkozójáról 

2017. október 17.

Nagyon szerencsésnek tudhatom magam, hiszen részt vehettem az IMT-s (Ifjúsági Missziós Társulat) hétvégén.

Országos imaest a tisztaságért 

2017. október 09.

Budapesten és sok más vidéki és határon túli városban megrendezésre kerülő imaest célja, hogy meghívja a fiatalokat a közös imára. Azért imádkozunk, hogy a párkapcsolatban élő fiatalok boldogan dönthessenek a tisztaság mellett.

Szárnypróbálgatás 

2017. október 05.

A Pápai Missziós Művek egyik nyitott közössége, az Ifjúsági Missziós Társulat (IMT) idén új feladatot kapott.

Már működik a 2019-es panamavárosi Ifjúsági Világtalálkozó internetes oldala 

2017. augusztus 21.

Július 31-én, hétfőn aktiválták a közép-amerikai Ifjúsági Világtalálkozó weboldalát: www.panama2019.pa címen. Öt nyelven érhető el: spanyol, angol, francia, olasz és portugál nyelven találhatnak információkat az oldalon. A honlapon elindult a visszaszámlálás a 2019 januárjában megrendezésre kerülő nemzetközi eseményre. Láthatók a nyitónapig hiányzó napok, órák, percek és másodpercek számai. Nem véletlenül választották a július 31-i dátumot a weboldal elindításához. Egy éve ekkor jelentette be ugyanis Ferenc pápa a krakkói Ifjúsági Világtalálkozón a következő helyszínt.

Diakonus és pappá szentelések 2017-ben 

2017. június 08.

Imádkozzunk meglévő és új hivatásokért, nemzetünknek nagy szüksége van a megszentelt életet élő és a magyar közösséget szolgáló személyekre,
Idén 19 újmisés pappal bővül egyházunk papi közössége. Egyházmegyei bontásban, idő és helyszín adatokkal.

Ifjúsági Misszió eseményei a 2016-2017-es tanévben 

2017. május 25.

Egy év szünet után 2016. november 25. és 27. között ismét közösségi hétvégét tartott a Szent Péter Apostol Műve, azaz az Ifjúsági Missziós Társulat a budapesti Rózsafüzér Királynéja templomban.

Én vagyok az igazság! Nagymarosi Ifjúsági Találkozó május 20-án 

2017. április 24.

2017. május 20-án kerül sor a következő Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra, amely egészen különleges lesz: ezen a tavaszi alkalmon az alapítását tavaly ünnepelt Domonkos Rend lesz a házigazda; a téma pedig mi más, mint ami minden domonkos testvér és nővér küldetésének középpontját jelenti: az Igazság.

A következő szinódus főszereplői a fiatalok lesznek 

2017. április 10.

Virágvasárnap, az egyházmegyei ifjúsági világnap vigíliáján Ferenc pápa a legősibb római Mária Bazilikában, a Salus Populi Romani, a Római Nép Üdvössége kegyképe előtt imádkozott Róma és Lazio tartomány fiataljaival, megkezdve a 2018-ban esedékes szinódus és a 2019-es panamai Ifjúsági Világtalálkozó felé vezető utat.

Ferenc pápa áprilisi videó üzenete. 

2017. április 06.

Ferenc pápa áprilisi videó üzenete. 

Szükségünk van felvetéseitekre és álmaitokra! 

2017. március 29.

Üzenetet küldött Ferenc pápa a 32. Ifjúsági Világnapra.

Tömegek búcsúztatták a bolíviai katolikus missziós központban meggyilkolt lengyel önkéntest 

2017. február 20.

Tömegek búcsúztatták február 19-én, vasárnap a bolíviai katolikus missziós központban meggyilkolt lengyel önkéntest a dél-lengyelországi Libiążban. A 25 éves Helena Kmieć állami temetésben részesült, és halála után magas lengyel kitüntetést kapott.